Syö! Juo! Nai! Nyt on perjantai!

IMG_1845
IMG_1836-horz
paita H&M karvaliivi H&M korut H&M farkut Gina Tricot kengät entiiä :Dd

timantti kynnet

IMG_1828
mulla ei oo kertakaikkkiaan mitään tekemistä, joten päätin laittaa kynnet kuosiin ja vähä ehkä pälpättää tänne. voisin kertoa vaikka sellasen jutun kuin, että aika moni asia on nyt tässä lähiaikoina muuttunu, enkä oo oikein pysyny perässä. mulla on vieläki semmonen tunne että ää eikä kohta on viikonloppu ja joutuu menemään navettaan, vaikka mun navettaviikonloppuvuoro oli kaks viikkoa sitten! :o
mulla on muutenki semmonen kutina, että kohta karkaa lapasista ja pahasti. kaikki vaa yhtäkkiä valuu sormien välistä ja sellanen tunne että aivan sama. en tiiä miten saisin mun motivaation takasi tähän kouluun, bloggaamiseen, valokuvaamiseen ja semmosiin perusjuttuihin mistä oikeesti oon kiinnostunut tai mistä mun pitäis olla kiinnostunut. mun tekis mieli kirjottaa tähän että oikeesti pitäis pysähtyä ja vähä rauhottua, mutta ku mä en kertakaikkiaan ees tee mitään, oon aivan oikiasti visusti jumissa tässä tilanteessa. ehkä se onkin niin että pitäis yrittää pyrkiä eteen päin ja saaha aikaseks jotaki. nojaa en tiiä menee liian syvällisiks tässä vähä tunnelmaa keventämään tämmönen
IMG_1833

sulle voisin olla jotenkin oikee maailman ihanin ja kiva jos oonkin nainen jonka luota et vois ikinä lähtee kokeile mua, kokeile mua

heippa,
aattelin ton ripsipostauksen jälkeen eli siis nyt D: kertoa teille vähän näistä lähipäivistä ja tehä tämmösen postausruuhkan.... eli siis mulla ei oo ollu kuvatilaa täällä eikä flicrissä tai missään (ja innostus ollu vähä hakusessa) mutta äskön tekasin flickr.comiin uuden tunnuksen, että pääsin näyttämään teille noi ripset :-)
IMG_1554-tile
[1]tossa jokunen aika sitten minä ja peatta lähettii kattomaan miehiä ouluun :-D kärpät-ilves. jee kärpät voitti, sen verran tajusin siitä pelistä! :Dd [2]20.11 juhlittii pienellä porukalla mun synttäreitä, virkeenä olin kuulkaas aamulla koulussa, tosin pari tuntia myöhässä :-D tuoki oli kyllä semmonen katastrofaalinenhuhhuh- ilta... [3]jumpsuitissa lötköilyärentoilua [4]janeten kanssa oon tässä viettäny aika paljon aikaa. yks päivä lähettii kuvailemaan stellaa (tutummin stepa) :-D
IMG_5570-tile
[5] joku ilta tylsyyteni etsin vanhoja kynsikuvia ja tein niistä pikku kollaasin. olin tossa viimetalvena aika ahkera töhrystämään lakoilla vaikka minkänäkösiä kynsiä, mut nykyää ne on vaa beiget tai pinkit. äiti oli tilannu mulle lahjaks oriflamelta kynsidimantteja nii jospa niitä tässä sais aikaseks kokeilla :-) esinttelen sitte mun prinsessakynnet heti teille ;) !

tajusinpa muuten tossa, että mulla on aika paska tapa! kuuntelen aina jotaki uutta hyvää biisiä niin kauan putkeen, että en jaksa enää ja sitte en voi kuunnella sitä enää sen jälkeen. tällä kertaa mulla on kierteessä tällänen kipale:


ps. EN MUISTA MILLO MULLA OLIS OLLU VIIMEKS NÄIN PAHA JUURIKASVU!!1 onneks ens viikol kampaaja-aika<3

jee räpsyttimet!

eilen kävin siispä pyörähtämässä putaalla ja tämmöset lähti matkaan! äiti varas mulle synttärilahjaks ripsiajan ja nyt oon kuolettavan ihastunut näihi räpsyihin. pelkään että jään näihin koukkuun ja kohta mulla ei oo enää ollenkaa omia ripsiä päässä.. mut jos nyt näitä pari kuukautta pitäis.... :-D
IMG_1809
IMG_1770
IMG_1788-vert
IMG_1797

Iphonekuvat

voi kanankakka ku voisin vähä valittaa teille tätä tilannetta! mulla olis niin paljon jaettavaa teille, mutta ku bloggerissa on mukamas kuvatila loppunu ja flickrissä on myös tilat vähissä, photopucket on muuttunu jotenki iha oudoks enkä osaa/jaksa ymmärtää häntä. huomenna mun on aivan pakko tehdä tälle asialle jotain, koska haluan postata teille yhestä kivasta jutusta! mutta mulle voi kertoa vähä helppiä miten saisin tänne näitä kuvia ladattua! nyt vaihdan puhelimen bloggeriin ja laitan tähän parit kuvat mitkä on tässä lähiaikoina otettu (toivottavasti kelpaavat nyt näin tällee hätätapauksessa!)













SWEET 17

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINÄ!
Ja nyt mä kuljin sun ovea kohti
En tunne sua yhtään, koko kehoni pohtii
Mitä jos tää on hirveä virhe
Ja rakastun helvetisti,
Oikeasti, aivan oikeasti

JUST DO IT

tässä pikkusta motivaatiota mulle, ku pitäs saaha kroppa kuosiin tammikuuhun mennessä :-D  kaks kuukautta aikaa, jes! kuha pari kiloo lähtis nii olisin tyytyväinen! MUTTA siitä miksi juuri tammikuuhun mennessä, en kerro enempää ;-)

PS. VIDEOPOSTAUKSEEN AIHE-EHDOTUKSIA !! :--)

KAVERIPOSTAUS: peatta

PEATTA
no näin ekaks, peatta on mun parasystävä. ollaan tiietty toisemme jo eskarista asti, mut sit ehkä yläasteella alettiin enemmän hengailemaan. seiskalla me ei tavallaan voitu olla ystäviä ku yks kiero ämmä tuli meiän väliin XD mut sit kasilla yhtäkkiä huomattiin vaan että ollaan koko ajan yhessä. meiän touhut alko mennä vähä sivuraiteille. koulusta suoraan viinakauppaan ja sit dokaamaan ittemme pyörryksiin, koulussa käytiin suurinpiirteen vaan syömässä, yms. sitte tiet erkani ja jouduin laitokseen. se oli ehkä semmonen juttu joka rauhotti kumpaakin aika hyvin, vaikka vaan toinen joutu kärsimään sen, eli tässä tapauksessa minä. oli jotenkin ihan orpo olo olla ilman peattaa ku oltiin totuttu olemaan koko ajan yhessä ja raportoimaan heti kaikki asiat toisilllemme. kun laitoselämäni päättyi ja pääsin kokonaan pois, pahat touhut ehkä jatkuivat, muttei samalla tavalla. oltiin oikeesti rauhotuttu ja aikuistuttu. varsinkin kun amis alkoi. haimme siis samaan kouluun (haapajärven maatalousperustutkinto). aluksi tietysti piti vähän kokeilla koulun rajoja ja meinattiin lentää ulos jo täältä, mut onneks viisastuttiin ja lopetettiin riehuminen koulussa! nykyään ollaan kelpo oppilaita, jotka käyttävät vapaa-aikaansakkin alan töihin. asutaan siis samassa huoneessa eli joudutaan kattelemaan toisiamme ihan tarpeeks, joskus liikaakin. välillä harjat lentää ja suusta tulee sellasta paskaa että sitä ei edes tajua. hehe peatta on esim hajottanu kaks harjaa mun takia ku oon vähä ärsyttäny sitä :-D välillä musta tuntuu että oltais ku joku pariskunta, nimittäin oon tosi mustasukkanen peatasta. koulun alussa musta tuntu aivan kamalalta ku se tutustu uusiin ihmisiin ja mä jäin vähä syrjään. jotenkin tunnen tarvetta olla peatalle aina se ykkönen (aika naurettavaa). on se vaan niin rakas<3
jos haluatte kysellä meiän kaverisuhteesta vielä jotain nii eiku tuonne kommenttipoksiin vaan kyssäreitä! :) vastaan mielelläni ja peataltakin voi kysyä!

ajattelin peatan esitellä tällee erikseen ja loput tulee myöhemmin :-) kaveripostausvinkkejä voi antaa! ( että miten toteuttaisin näitä)

huulipunakokeilut osa 1039580

eilen lupailin videopostinkia tälle päivälle, mutta aika myöhään pääsin vasta istahtamaan tähän koneelle. saunanraikkaana tässä istun ilman meikkiä niin ei kovin paljoo tee mieli kuvata videoa! huomenna voisin tehdä nopean videon jos vaan kerkeen ku aika tiukka päivä tulossa (siitä lisäää sitten myöhemmin)  :-)

NIINJOO nyt kun muistan niin mainitsen tosta kyselystä joka heiluu tossa oikeessa ylänurkassa! se sekos yhtäkkiä ja kaikki äänestykset katosiva :o en tiedä mistä johtuu mutta muistaakseni hius- ja kaveripostaus oli saanu aika paljon ääniä, jos nyt ei uni tuu nii voisin kaveripostausta ainakin jo aloitella! :) luulisin kuitenkin että kaikki nuo postaukset ovat tulossa tässä jossakin vaiheesssa, ensimmäisiks tietty ne jotka sai eniten ääniä!

näemme siis (maybe) kaveripostauksen merkeissä seurv. kerran :--) !

23:23

tässä viel muutamat kuvat perjantaita ja pientä höpöttelyä. eli perjantain vietin himassa, kun oli vähän kipee olo ja muutenki mun täti ja setä oli tulossa käymään tääl meillä päin. tein vähä naposteltavaa illaks meille (mun mestarillisilla kokkaustaidoilla). patonkia tonnikalatäytteellä ja sit nachoja juustodipin kans<3 nam<3

viikonloppu mässäiltiin iha urakalla ku lauantaina käytiin vielä hirvipeijaisissa syömässä masut täyteen hirvisoppaa. nyt aattelin että vois oikeesti alkaa vähä treenaamaan taas, koska kohta en mahu enää istumaan tuolissa ku tuo ruoka on nii hyvvää♥

tällä viikolla me lähetään peatan ja parin kaverin kanssa käymään oulussa kattomassa kärppien peli! ja oon iha innoissani, nimittäin en oo ikkää ollu missää tollasissa isoissa halleissa seuraamassa jääkiekkoa. sinne heivaan kameran messii, et kuvia taitaa olla takas tullessa. huomenna ajattelin, että voisin videoida teille jonkun kivan videopostauksen, jos tahotte? (kommenttia kehiin?!)

nyt nukkumaan että jaksaa olla huomenna pirteenä koulussa :--)

mun rakas hauhau

kello näyttää 0:22 ja mä datailen täällä sängyn uumenissa pieni kuume päällä nenät räässä. tosiaan flunssa yllätti mut tänä viikonloppuna. eli rennoin meiningein perheen kanssa näitä vapaapäiviä ollaan vietetty :-)

perjantaina kun koulusta tulin, lähin äidille lenkkiseuraks. tietysti otettiin aada kirmailemaan metsään meidän kanssa :) ja voi sitä ilon määrä, mitä tuo koira tuotti! se oli niin innoissaan ku pääs vapaasti menemään, eikä tarvinnu mennä sen tyhmän narunpätkän päässä tälläkertaa. äiti nimittäin ei uskalla yksin sitä pitää irti. aada näyttää tossa ylimässä kuvassa iha nuorelta vaikka se onkin jo 9 vuotias muori :)
IMG_1478
IMG_1463
IMG_1429
IMG_1410


I choose to be happy

 tänään siivosin vähä huonetta ja siveltimet laitoin nätisti kaikki samaan paikkaan, ku yleensä niitä löytää tiesmistä.
 h&mn paketista tuli nää söpöt pupukuoret<3<3 :--D
kävin myös pelaamassa säbää, niinkuin normaalistikkin sunnuntaisin :-) huomenna takas kouluun, jee. jotenki mulla on nyt iha ihmeen hyvä motivaatio koulun kannalta. varmaa ku on niin lyhyitä päiviä eikä enää niin paljon niitä tuskasia kaheksan tunnin päiviä. tosiaan nyt viime viikon kävin kotoa koulua, niinkuin myös tämänkin viikon. syynä että lähti taas vaihteeks toi asuntola pois mun käytöstä pariks viikkoa. mut jotenki mua ei ees haittaa se yhtään, ihana olla kotona! muutenkaa välitä asua siellä homeluolassa asuntolanvalvojan silmien alla.

ruma postaus mut tulipaha tehtyä! vähä elonmerkkejä mustakin ;) baibai<3

Tiedät että haluan sun palaavan, mä sua odotan ja elämän ilon kadotan

IMG_1315-tile
eilen menin koulun jälkeen hennille kamera kainalossa ja sanoin että otaa musta kuviaa!!1 jotenki tuntu ettei vähään aikaan oo päässy räpläilee tota kameraa. ekana käytiin ulkona ottamassa kuvia sateenvarjon kanssa heiluen ku sato lunta nii hitosti! :-D mut joo tiedättehän nämä päivät jotka pimenevät silmän räpäyksessä, niimpä ei keretty valon aikaa. vituiks meni. sitte sisällä yritettiin kanssa jotain mut plääh, sisällä on nii paska valo aina etten tykkää. yritettiin ottaa sitä asukuvaa, mut näytän vaan nii lyhyeltä pallolta niissä että ei hele niitä tänne voi laittaa :-D
IMG_1369
tässä nyt yritän saada aikani kulumaan salkkareihin asti, ku kaheksan aikaa mama ja isukki tulee kotiin ja tuo samalla mun h&mn paketin! en malta oottaa et pääsen kattoo mitä kaikkee kivaa sieltä tulee<3(ostoksista postausta???!)
nyt alan kattoon macig mikea, ellen nukaha! heippa, muisk<3