Ihana viikonloppu

Ääärghh tuntuu ettei aika riitä mihinkään! Oon postannu viimeks sillon kun meiä työharjottelujakso alkoi...ja nyt on enää kaks viikkoa jäljellä :-D Ups... Tuntuu vaan siltä ettei halua käyttää yhtään vapaapäivää koneella istumiseen ja töitten jälkeen on aina niin väsy, että tekee vaan mieli nukkua.

Vietettiin tää viikonloppu parhaalla porukalla iha vaa kotona saunoen, syöden ja nauttien mainiosta säästä! Oli kyllä aivan mahti viikonloppu, pitkästä aikaa!
IMG_8856-horz
Vaikka viikonloppu sujuikin rennoissa merkeissä, tänään on kyllä ollu niin laiska ja väsyny päivä. Supernaturalia ja Pretty Little Liarssia on kyllä aika monta jaksoa pyörinyt :-D
IMG_8868
Ens viikonlopusta tulee aikalailla samanlainen 'mökkeilyviikonloppu' niin kuin tääkin mutta sillo ollaan iha oikeasti mökillä :-D Nimittäin mennään juhlimaan Leppävirralle tervettä oripoikaa, joka toissa yönä tupsahti tähän maailmaan! :-)
IMG_8888
Mulla olis tossa muokkaamattomia kuvia ihan kiva määrä, jotka kyllä joutas tännekkin... Saa nähä jos saisin nyt inspiraation muokata ne näinä yönpikkutunteina.

Ainiin! Kiitos KAHEKSASTAKYMMENESTÄ lukijasta♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti