mee mökille, äläkä jää kaupunkiin

IMG_7421
kävin eilen ihan jussia varten hoidattamassa oonalla taas ripset kuntoon. lähetään nimittäi kohtapuoliin kalajoelle nauttimaan festareista, hyvästä juomasta ja mahtavasta seurasta! tulkaaha moikkaaman jos mua siellä näätte, ollaan koko festareitten ajan eli kolme päivää :-)
IMG_7418
ripsien pituudeksi laitettiin taas 15 mm ja nää on musta just hyvät. varsinkin nyt kesällä ku ei oikeesti jaksa meikata. jos joku muistaa sillo joskus vuos sitte ku otin ensimmäiset pidennykseni nii ne oli 12 mm ja mun mielestä liian lyhyet.
IMG_7413
mitäs mieltä te ootte näistä? :) mie ainaki lovetan en vaa tiiä kui kauan viitin pitää näitä, sillä ei oo töitä, eli ei rahaa, ripset kärsii ja kaikista pahin en jaksa makoilla kahta tuntia silmät kiinni näitä tehdessä. maailman tuskasinta oikeesti tämmöselle adhdlle :-Dd
IMG_7400

Just look the sky even angry birds are happy

voi hyvä jumala! isac elliot laulaa kyllä hullun taitavasti! iha vaa tällee btw ku oon kuunnellu koko päivän sen levyä :-D mut tässäpä teille jakoon parit kuvat kuopionreissulta viime viikolta. pari uutta vaatettaki vilahtelee näissä ;)
_MG_0406-tile
_MG_0325-tile
_MG_0372
_MG_0382-tile
_MG_0352-horz
eipä tällä kertaa sen enempää pälätyksiä. henni toimi taas kuvaajana (ja shoppausseurana) niin kuin aina :-)

tarviin sut kaks kertaa, nyt ja aina

_MG_0191
hahaa selvisin viikonlopusta! en ikinä jaksa bailata yhtä päivää pidempää, mutta nyt oli pakko :-D torstai iltana käytii pikasee rannalla pelaa biitsiä ja rupattelemassa mukavia. perjantaina oli aivan pakko juhlia vähän oman kesäloman alkamista...vaikka tosin se alkaa vasta ensi perjantaina :-d no vähä ennakkoon. pelotti vähä ku aamulla piti herätä yhdeksäksi pikkuveljen päättäreihin, mut kappas kuka riehu vielä aamuyöllä neljän aikaa. noo nukuin siinä sitte pari tuntia pommiin ja suuntasin himaan vähä valmistautumaan.
_MG_0168
onneks sain perjantaina nää ripset! niin ei ollu mitään ongelmia meikkaamisen suhteen. vähä vaa bbvoidetta nassuun nii se oli siinä. en olis nimittäi siinä tilassa saanu mitää nättiä aikaseks. hiuksiin en koskenu mitenkään, niinkuin voi nähdä kuvista. ei vaan pystyny, oli jo liian tuskaa laittaa toi mekko päälle :-D
IMG_0192
mun ylioppineesta hennistä mulla ei oo yhtää kuvaa, koska kuvattiin hennin kameralla ja sain nää musta otetut kuvat tätä postausta varten. mut meillä olis vähä suunnitelmissa käydä myöhemmin lavastuskuvaamassa hennin yokuva. nimittäi siinä kiireessä ja vesisateessa ei mitää mahtikuvaa tullu, ku kattoo vielä näitä mun hyviä kuvaustaitoja :-D haha oon paska.
_MG_0189-horz
 mekko h&m
siinä vähä hennin kunniaks juotii skumppaa ja syötii hyvää ruokaa. juhlien jälkeen lähettii tsekkaamaan yks kuvauspaikka jossa olis kiva ottaa hennille vaikka se yokuva! ja kyllähä se henniki mua vähä innostu kuvaamaan. niitä kuvia voisin jakaa myöhemmin sillä mun pitäis mennä iltatalliin tossa tunnin päästä. nii ja kattokaapa kui nolot rajat mulla on. oli kyllä ihanaa laittaaa olkaimetonmekko päälle...